Driftblogg för Nätdejting.nu

 

Otrogen sajt?

20 maj 2013

Otrogen sajt? Varför vill folk komma in på vår sajt via det? Just nu är dejtingsajter för otrogna stort om man ska tro media. Vi äcklas av det och har därför bestämt att inte ha med sådana sajter i vår jämförelse. Läs mer i vår blogg.


Listar bra dejtingappar

22 mar 2013

Nu har vi börjar lista bra dejtingappar också! Vi hoppas kunna bygga vidare på det runt dejting i mobilen. Vi tror att man alltid kommer behöva en dator för att sköta vissa funktioner som helt enkelt inte passar i en mobil men annars tror vi appar kommer bli vanligare och vanligare.


Nu kan man kommentera

14 mar 2013

Som ni vet har vi haft problem med kommentarer på grund av massa spam och oseriöa kommentarer men nu har vi satt igång kommentarsfunktionen igen och hoppas att det ska funka bra från och med nu.


En ny startsida

2 mar 2013

Nu har vi lagt upp en ny startsida som är fast istället för en rullande blogg. Sen har vi lagt den under egen sida istället.


Januari 2013

6 feb 2013

Januari 2013 var vi stort sett utan avbrott! Detta även om januari var en stor månade för nätdejting! 


Vecka in i 2013

7 jan 2013

En vecka in i 2013 har vi nu kommit och folk dejtar väldigt mycket just nu. Januari är den fattigaste månaden på året vilket kanske gör att många väljer att sitta hemma och prova olika dejtingsajter istället för att kunna hitta kärleken under 2013. Vi har stora planer för 2013 och hoppas kunna göra det till kärlekens år!


Nu lämnar vi 2012 bakom oss

1 jan 2013

Nu är 2012 över och vi får se fram emot 2013 och hoppas det blir kärlekens år! Att just DU ska hitta kärleken under 2013! Vi kommer i alla fall försöka göra allt vi kan för att du ska göra det! Vi ska ta fram dom bästa dejtinsajterna och försöka blogga så ofta vi kan [...]


Uppdateringen till 3.5 av wordpress genomförd

20 dec 2012

Wordpress har kommit med en ny uppdatering. Version 3.5. Vi har idag genomför uppdateringen vilket medförde en del krångel med sajten under ca 45min men nu är den igång igen och fungerar som vanligt. Hela Nätdejting.nu drivs med wordpress vilket gjorde att precis hela sajten låg nere under dessa 45 minuten men nu är den som [...]


Driftsida

8 dec 2012

Hej! Det är är alltså tänkt att fungera som en driftsida. Här kan du läs dom senaste nyheterna om driften av Nätdejting.nu! Om sidan ligger nere så är det bara besöka den här sidan för att se eventuell anledning och när Nätdejting.nu går att nå igen.


 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)